Monday 5 May 2008

ei?

Buutiibaa tik daudz ir noticis, ka nezinu no kura gala saakt. Vareetu teikt nav tas briivaakais laiks, taa saucamaa "sesija" vai semestra beigas, kaa man tiik teikt. Maacos konfigureet Cisco ruuterus un switchus, daudz teorijas utt... Bija arii vairaaki pasaakumi, kas tika apmekleeti, tai skaitaa office warming party, dzimshanas dienas un braucieni uz Londonu. Es ljoti atvainojos paareejiem i par klusuma ietureeshanu :)

Dzimshanas diena bija dikten jauka paseedeeshana, parunaajos ar cilveekiem, kas straadaa cambridge university computer science laboratory, specifiskaa persona straadaaja computer vision sfeeraa. (Siekala noteceeja, lucky bastard! if you know what I mean).

Nekaidiits paveersiens arii sporta dziivee, tiku lauzis visus savus rekordus un uz lentes pavadiiju 1h un 5minuutes ar kapeikaam, kopaa noskrienot mazliet vairaak par 10km :)

Un visbeidzot 6dien bijaam skatiit Buena Vista Social Club, kas ir shitaa saucamaa kubieshu muuzika. Diezgan interesanti, kaa veci veciishi iekustinaaja visu zaali, ariidzan dejoshana vinjiem bija kolosaala - vienlaiciigi kusteet pa labi un atpakalj pa kreisi (classic).

6 comments:

ekze said...

vaidzeeja jautaat vai nav free vakance!! ;P

Zintcha said...

Vajadzēja viņu atlaist !!!

Tāds liels P.S. !
Prieks, ka sanāca tev arīdan atpūsties! man tagad arī atvaļinājums zinātniskā darba izstādei ! :) jāpabeidz (vispār jau vēl jāsāk) daži darbi lai piektdien varētu nodot!
Bet sanāca arī atpūsties! Labi atpūsties! Andrs` palutināja ar lielisku šašliku un jauku vakaru ! Paldies viņam n jauku darba nedēļu visiem !!!

ivarsv said...

burgeri kopsh aizriishanaas vairs nav modee?

ekze said...

burgerus ljaujam taisiit dely snack vai kaa tur bij :p

Zintcha said...

Burgeri tur ir ēdami, gan jā!!! Bet vajadzēs pašam arī kaut kad sataisīt! Vismaz gribas dikti ! ņamm, ņamm, ņamm! :)

Santa O. said...

Zinti, man Ieva apsoliija tavus burgerus arii (vasaraa,ja?), bet taa kaa esmu viens mazais skepsis pret burgeru pasauli, tad tev jaaizdomaa kaut kaada jauna super recepte :D

tas jau tik joks, saproti,ja?:)